Hjem >> Kviser >> Akne Program Trinn 6 Juice du bør være Drinking

Akne Program Trinn 6 Juice du bør være Drinking

Drikke fruktjuicer bidra til å bringe vitaminer og mineraler raskt inn i blodet, hvor de kan levere det som er nødvendig for akne gratis hud. Mineraler raskt nøytralisere hud syrer og bringe huden pH tilbake til det normale? litt syrlig.

Fersk juice har antibakteriell virkning og inneholder fordøyelsesenzymer som hjelper deg å fordøye protein og fett.

På grunn av vitaminer, mineraler, fordøyelsesenzymer, rent vann og næringsstoffer som juice har , de har makt til å rense kroppen for giftig avfall.

Her er noen juice å drikke som vil holde ansiktet fri for akne.

Apple juice

Drikk minst 2 glass av denne juicen hver dag. Apple juice har et høyt nivå av mineraler og vitaminer, noe som gjør den ideell for hud helse.

Apricot? berry juice

Bland like deler av aprikos og berry juice og legge litt honning etter smak. Drikk en kopp om morgenen. Plasser de to andre briller i en termos og drikke en mer glass på formiddagen og en på middag.

Cherry juice

Cherry juice er en kraftig drink, fordi den har så mange mineraler. Det vil gjøre kroppen mer basisk ved å nøytralisere syre avfall i blodet, i lymfe væske og hvor det går. Det vil også bidra til å holde deg fast.

sitronsaft

Sitronsaft er en av de beste juice du kan drikke for huden din helse. Den inneholder mange mineraler, noe som vil eliminere syre avfall. Sitronsaft vil hjelpe forstoppelse, leversykdommer, redusere mucus akkumulering, forbedre fordøyelsen, redusere infeksjoner, og bidra til å fjerne hudsykdommer som akne.

En måte jeg bruke sitron juice er å presse saften av en sitron i 16 oz vann og drikke det i løpet av dagen.

meloner

Melon juice er også en utmerket drikk for akne. Det er nesten en perfekt mat ved at den har mange vitaminer og mineraler. Det er mest nyttig med forstoppelse, nyresykdommer og hudsykdommer.

Orange og grapefrukt

Forbered halv og en halv appelsin og grapefrukt juice ved hjelp av en hånd juicer. Smaken er svært velsmakende. Kombinasjonen av disse to friske frukter vil gi deg en kraftig start i morgen. De vil gi deg en vitamin C løft med massevis av flavanoids og mineraler.

Disse kombinerte frukt vil rense tarmkanalen, hjelp i blodsykdommer, leversykdommer, lungesykdommer og hudinfeksjoner.

Orange og sitronsaft

Mix 3 deler av appelsinjuice med en del sitronsaft. Tilsett litt vann og honning og satt i en termos. Drikk juice hele dagen lang for glødende hud.

Sitronsaft hjelper huden til å forynge og vokse nye huden. Det hjelper huden å flasse av gammel hud og forbedre hudens metabolisme.

Andre juice å drikke

Det er mange andre fruktjuicer å drikke. Her er noen flere.

* Peach juice

* Pære juice

* Ananas juice

* Sviske juice

* Jordbær juice

Prøv å bruke økologisk frukt når du gjør juice. Det er bedre å lage din egen saft siden de fleste flasker juice inneholder ingen livskraft eller naturlig levende enzymer. Drikk juice tid etter at du juice dem. Hvis du vil, legg dem i en termos for senere på dagen. Drikk dem i løpet av 2-3 timer. Hvis du ikke kan lage din egen juice, er å kjøpe flaske juice nest beste for å tømme akne.