Hjem >> Kviser >> Hvordan Tøff Eller Easy Can å bli kvitt akne Være -utsjekking Generisk Retin A Cream

Hvordan Tøff Eller Easy Can å bli kvitt akne Være -utsjekking Generisk Retin A Cream


Retin A Cream er utvilsomt best mulig krem ​​for akne behandling. Etter vitenskapelig forskning og analyse har det blitt identifisert at det er ganske kraftig i å bli kvitt uhyggelig akne arr. Sjekk ut fra eksperter og hud eksperter på hva de har å si om Retin En krem.

Bruk generiske Retin A krem ​​på den måten som det har blitt foreskrevet. Det har vært tilfeller der akne behandling har vist seg å føre til mer skade enn godt. Invester i god kvalitet og trygg Retin en gel som ikke fører til noen bivirkninger. Også forstår fra din hudlege når det gjelder Microdermabrasion. Retin En krem ​​er definitivt trygt og man sikkert ikke trenger å bekymre seg om huden blir tørr eller bli skadet.

Før du går inn for noen akne krem, være tydelig med hensyn til fuktinnhold, rensemidler som skal brukes , fuktighetskrem prosent i kremen, bivirkninger hvis noen og så videre. Personer som allerede gjennomgår noen annen hud behandling vil måtte dobbeltsjekke med apoteket før de velger over skranke akne kremer og geleer som Retin A. Når du vet sikkert hvordan denne kremen o gel kommer til å handle på kroppen din , blir det lettere å forstå hvordan det kommer til å reagere med kroppen din.

Retin A hjelper i behandling av akne og hjelper i herding kviser og akne, og det kan bli videre gitt hudlege gir deg grønt signal.
Retin En gel har også vist seg å svært nyttig i å bli kvitt rynker og fine linjer. Sørg for å vaske ansiktet og hendene godt før du bruker gel eller krem. Sørg for å bruke soapless rensemidler. Ikke bruk grove klut til å tørke ansiktet ditt, eller det kan forverre akne. Sørg for å bruke fingertuppene til DAB ansiktet med Retin A gel. Bruk aldri krem ​​eller gel inni munnen eller leppene, da det kan føre til problemer. Ikke overdriv søknaden. Det har vært rapporter om over bruk av Retin A gel og det føre til avskalling av hud.

Hvis du har eksem, er det ikke anbefalt å bruke generisk Retin En krem. Også aldri bruke den på ripete, brent eller skrapes huden. Hold det unna rekkevidde for barn og også gjelder ikke det nær øynene da det kan føre til utslett og svie i øynene. Rådfør familien din lege eller hudlege hvis det er du finner noe uheldig skjer eller huden blir irritert. Ikke forlenge problemet og møte opp med legen din umiddelbart før problemet forverres.

Kjøp Retin A krem ​​eller gel kun fra anerkjente butikker eller butikker, slik at du vet om autentisitet og ektheten av produktet. Det har også vært tilfeller av falske Retin en kremer så vær forsiktig, les instruksjonene og også ta hensyn til utløpsdatoen av kremen. Man skal aldri bruke noen krem ​​som er utløpt som det kunne føre til hudproblemer. Andre bivirkninger som smerte og peeling kan også rapporteres til huden din lege.