Hjem >> Kviser >> Enkle måter å bli kvitt Acne

Enkle måter å bli kvitt Acne


Acne, en vanlig hud problem som vanligvis begynner i ungdomsårene, synes å være å få bedre av mange mennesker. Utseendet til disse flekker i ansiktet kan være nedslående, og i noen ekstreme tilfeller føre til mangel på selvtillit. Dessuten er mye av tiden som brukes av mennesker, for det meste tenåringer, i søking av en permanent løsning på dette problemet. Dette er forståelig, selv om det ville være bedre for alle parter å kvitte seg med noen angst og å følge de enkle trinnene foreligger følgende saker:

Get Some benzoylperoksid

En enkel måte å bli kvitt akne på ansiktet eller noen annen del av kroppen din er for deg å gjøre bruk av kremer eller produkter med benzoylperoksid. Gjelder dette på det berørte området som foreskrevet. Også bekrefte at produktet du er i ferd med å bruke har rett sammensetning av benzoylperoksid siden det er produkter som hevder å inneholde dette, men føre til allergiske reaksjoner med brukerne.

White Tannkrem Gel Solution
< p> en annen enkel og effektiv metode for å hjelpe huden din bli kvitt akne er ved å bruke hvit tannkrem i løpet av dette området. Den kjølige følelsen at du vil føle deg betyr ikke at det ikke vil fungere. La tannkrem å forbli på huden din for hele natten. Vask ansiktet påfølgende morgen, og legge merke til endringene som kommer med dette.

Hva om Lavender Oil?

Selv om dette alternativet ikke har vunnet hjertene til mange mennesker når det gjelder å få kvitt akne, er det absolutt har fungert for noen. Lavendelolje etter å ha blitt påført over akne område tørker ut huden opp til en stor grad. Den gjentatte bruken av denne velduftende olje over det aktuelle området kan gjøre jobben og fjerne huden opp slik at du ser og føler stor.

Honning og kanel blandet løsning

Dette er en annen hyggelig eller søt luktende behandlingsalternativ som brukes for å fjerne akne av ansiktet eller hud. Bruk honning og kanel blandingen til akne før du går til sengs om kvelden. Følgende morgen vaske ansiktet med kaldt vann. Vær oppmerksom på at klissete honning kan irritere deg i utgangspunktet, men dette vil være umerkelig etter flere applikasjoner. Gjenta denne prosessen og observere endringene etterpå.

Til slutt, bli oppmuntret av det faktum at det er mange enkle måter tilgjengelig for deg å prøve ut i si godt å være kvitt til akne. Hvis du prøver en løsning, og det ikke fungerer, kan du prøve den neste, og før lenge du skal finne en som passer for deg.