Hjem >> Kviser >> 20 + Gode Foods å spise for Acne Treatment

20 + Gode Foods å spise for Acne Treatment


I tillegg til å unngå visse matvarer som forårsaker akne, er det også mat du vil ønske å innlemme i kostholdet ditt som kan hjelpe behandle akne.

Gode mat å spise for akne er mange, og mens de er gunstig for acne de har en høy nytte for generelle helse også.

Med det i tankene du må også være forpliktet til 3 enkle regler som vil hjelpe deg enormt langs veien for å fjerne hud og herding din akne fra innsiden og ut.

Ikke bare hva du spiser må være opp holdt (dette er regel nummer én) må du også sørge for at du får trene regelmessig og enda viktigere å opprettholde en god personlig hygiene.

Når disse tre tingene er brukt sammen for å kjempe akne, til slutt akne vil trekke det hvite flagget og ned og ut. Hvis du bare inkludere en av disse rettsmidler og ikke den andre alt du gjør er å skyte på acne rustning uten rustning piercing kuler.

Vann er en god mat å spise for akne (eller drikke heller), vi alle vet vi må drikke nok av det på daglig basis for å rense kroppen fra innsiden og ut, men hva er noen matvarer du kan spise for å holde acne i sjakk?

Vel først er vann, fordi uten det du ikke kommer til å bringe næringsstoffer fra alle andre matvarer som diskuteres her i hele kroppen hvor det er behov for å bekjempe bakterier i kroppen som forårsaker akne i første omgang.

Med dette i bakhodet , sørg for at du drikker nok vann og bor hydrert for at disse andre matvarer for å være i stand til å nå din akne bakterier

Nøtter, fullkorn og grønnsaker. (mørk grønn - ikke stivelsesholdige) er alle god mat å spise for akne og vil sparke starte en naturlig diett må du være oppmerksom på å få nok av hver dag.

Så hva er "ikke-stivelsesholdige" grønnsaker som er gode mat å spise for akne?

Peas, (grønn) bønner, mais, poteter, selv gulrøtter anses å være stivt så selv om de er gode for deg, trenger du ikke spiser for mye av dem. På den annen side, det er massevis av ikke stivelsesholdige matvarer som er gode mat å spise for akne med mange helbredende egenskaper som:

- Brokkoli

- Tomater (som faktisk er ansett som en frukt )

- Blomkål

- søtpoteter

Sink rik mat er også utmerket som dette mineralet faktisk fremmer sårtilheling! Studier har vist at sink kan betydelig hjelpe drepe akne bakterier; men kosttilskudd kan ha en negativ innvirkning, slik at du kommer til å ønske å inntaket naturlig

Foods som disse er naturlig rik på sink og er gode mat å spise for akne:.

- Crab

- Lobster

- Chicken

- Østers

- bakte bønner

- Swiss Cheese

- Mandler

Mat rik på vitamin A bevise svært gunstig også, og også bidra til sunt syn, forplantningsorganene, og "sunn kropp vev". Ellers kjent i matvarer som karotenoider vitamin A er sunt alternativ til medikamenter som retinoid, som er foreskrevet for å behandle akne

Vitamin A-rik mat som er god mat å spise for akne omfatter:.

- tomatjuice

- Frisk & Hermetiserte ferskner

- Mangos

- Forsterket havregryn

- Papaya

- Peas

- Rød paprika

Omega-3 fatty acid matvarer er essensielle fettsyrer vist seg å forbedre kardiovaskulær helse og har også betennelse redusere egenskaper som er gunstig for acne bluss ups. Forskning har vist at omega-3 fettsyrer matvarer kan også bidra til å hindre fremtidige utbrudd

Noen av de beste mat å spise for omega-3 inntak og er gode mat å spise for akne er:

- Fisk som laks, makrell, kveite, sild, tunfisk, Lake Trout, og Flyndre

- Flax-frø olje

- Valnøtter

- Ground linfrø ( som også vil rense tykktarmen)

Mye som mat i motsetning til piller som er mer gunstig for din hudfarge så er de tingene du setter direkte på huden. Hjem akne rettsmidler er en fin måte å unngå sterke kjemikalier og kunstige topicals som kan ha negativ innvirkning på din akne.

Mye som bor borte fra vitamintilskudd og gå rett til kilden, bør du gjøre dette for daglig hygiene diett som godt og hjem akne rettsmidler er en helhetlig tilnærming til bekjempelse av akne naturlig fra roten.