Hjem >> Kviser >> Er det mulig å fjerne acne arr i en uke?

Er det mulig å fjerne acne arr i en uke?


Er det faktisk mulig å fjerne akne arr i en uke? Selv om det er nok ikke mulig å fjerne akne arr i en uke, kan du gjøre et meget merkbar innvirkning på kvaliteten på arrdannelse i løpet av kort tid. Det viktigste du kan gjøre er å virkelig være konsekvent og regelmessig med behandlinger. Her er noen effektive måter til å redusere synligheten av akne arr i løpet av kort tid.

Apple Cider eddik.
Dette er en favoritt metode av meg å hjelpe tone huden og jevne ut arrene. Det er veldig billig, lukter ikke så ille, og virkelig hjelper arr. Bare vaske ansiktet i det på en daglig basis. Massere det godt inn i huden og skyll. Utfør eple cider eddik vask to ganger om dagen hvis du ønsker den raskeste resultatene.

sitronsaft eller lime juice.
Enten heller, begge fungerer fint. Hva disse sitrusfrukter juice bidrar til å gjøre er å fade farget hud. Hvis merkene er rød, eller kanskje de er svært mørkt, kan sitron eller lime juice hjelpe deg å lysne huden. Gjør en stikkprøve før du går videre med full behandling siden citruses er kraftige og kan skade huden hvis det ikke gjøres riktig. Fortynne juicen med vann hvis du vil.

Baking soda Baking Soda.
Hjelper eksfoliere huden og bidra til å dempe arr. Utgjør en pasta av ting med et par teskjeer natron til (bokstavelig talt!) En dråpe vann. Bland det godt og massere det inn i huden for å hjelpe eksfoliere og fjerne smuss og oljer. Igjen, sørg for at du skyller den av godt, eller om du heller vil la den på som en ansiktsmaske, det er greit også.

Fukte.
Dette er viktig på en daglig basis uansett, spesielt hvis du har arrdannelse. Tro ikke at du ikke kan ikke gjøre dette! Moisturizing bidrar til å forbedre livet og pop av huden og er svært viktig for arr lider. Studier har blitt gjort som beviser dette, så gjør dette på en daglig basis er også svært viktig. Prøv å bruke en naturlig fuktighetskrem, er jojobaolje en populær slike ting.

Om du kan faktisk klare akne arr i en uke er opp til deg og hvor mye innsats du legger i. Det vil også avhenge noe av din hudtype og hvis disse behandlingene hjelpe deg. Jeg vil råde deg til å vurdere en lengre tidsperiode. Bare fortsette å prøve så mange naturlige akne arr rettsmidler som er nødvendig, og til slutt vil du finne noe som fungerer for deg. Og hvis noen grunn du virkelig trenger dem klart i en uke, og du ikke klarer å, concealer fungerer alltid godt.