Hjem >> Kviser >> Akne Troubles? Følg disse enkle Tips

Akne Troubles? Følg disse enkle Tips

Akne kan være en svært vanskelig problem å håndtere hvis du ikke forstår hva du gjør. Når du er uvitende, kan det føre til permanent skade på huden din. Dette nettstedet er designet for å gi deg massevis av tips og triks for å lindre din akne woes.

skiver eller revet agurk påføres direkte på problemområder kan være en god behandling for akne. På samme måte som agurk bidrar til å stramme opp huden rundt øynene, det kan redusere størrelsen på forstørrede porer, så vel som hydrat huden. Påfør agurk og la den på i ca 15 minutter for maksimalt utbytte.

Du kan forhindre akne ved hjelp av solkrem på daglig basis. Pass på at du ikke oppholder deg i solen for lenge. Solkrem vil hjelpe huden din i det lange løp ved å unngå skader som kan være forårsaket av solen. Påfør solkrem til huden din i alle årstider.

Hvis du lider av akne, sørg for å begrense din tid i solen. Soling faktisk gjør akne verre. Solen fører til at huden til å kaste mer enn hva som er normalt og det vil ytterligere tette porene dine, som vil gjøre akne verre. Hvis du absolutt må gå utenfor, sørg for å ha en bredbremmet hatt og solbeskyttelse.

En veldig nyttig middel for behandling av akne er tea tree olje. Tea tree olje dreper bakterier som lever i porene, og dermed eliminere akne. Bare bruk en bomullsdott eller vattpinne til å bruke litt til de berørte områder av huden. Noen ansikts rensemidler inneholder tea tree olje som en hovedingrediens, slik at du kan kombinere behandlinger.

Det er viktig å redusere stressnivået hvis du har problemer med å bli kvitt akne. Stress fører til hudproblemer, så lærer deg hvordan å slappe av, kan føre til en dramatisk forbedring i måten du ser. Prøv å trene eller bruke en pusteøvelse for å redusere stressnivået.

Working ut er gunstig for kroppen, men det kan ofte føre til mer kviser. Hvis du er utsatt for å få kviser på brystet og ryggen, bytte til en kroppsvask som inneholder salisylsyre. Dette er den viktigste ingrediensen i flere ansikt vasker. Det vil hjelpe rense porene.

Vi alle vet at vi bør ikke pop kviser. Men ikke stress hvis du finner deg selv å gjøre med en stor, sint Welt fordi du rett og slett ikke kunne motstå. Ice er et nyttig verktøy for å håndtere denne fornærmelse mot huden og vil berolige rødhet, i løpet av noen minutter. For å hindre overdrive, må du pakke kuben i et papirhåndkle eller vaskeklut.

For å bidra til å rydde opp akne husk å ikke tillate svette å somle på ansiktet ditt. Det er flott hvis du trener ofte og er fysisk aktiv, men det er viktig å tørke av svette som samler seg på ansiktet under trening. Etter trening bør du vaske ansiktet med en cleanser så raskt som mulig for å bli kvitt skitt eller tørket svette. Dette vil holde porene rene.

Akne er et problem som ingen ønsker å forholde seg til. Hvis du vet hvordan du skal takle akne, kan du holde huden din ser sunn. Forhåpentligvis tipsene på dette nettstedet har hjulpet deg å bedre forstå din akne. Bruk disse tipsene, og du vil være på vei til en sunn hud.