Manage Diabetes The Natural Way

For tiden er rundt 20,8 millioner amerikanere lider av noen form for diabetes. Det er en heidundrende 7% av befolkningen. Av de 20,8 millioner mennesker, er det anslått at nesten en tredjedel av dem (eller 6,2 millioner) ikke engang vet at de har det.

Det er to hovedtyper av diabetes som de fleste av oss bør være bekymret : type 1 og type 2. Type en diabetes er vanligvis diagnostisert i barndom, og kan også bli referert til som juvenile diabetes. Denne formen av sykdommen er på grunn av kroppens manglende evne til å produsere tilstrekkelig insulin, hormonet som gjør at glukose for å gå inn i cellene våre og drivstoff dem. 5 til 10% av amerikanere som er diagnostisert med diabetes har denne formen av sykdommen.

Type 2 er mye mer vanlig. Type 2-diabetes er generelt resultatet av insulinresistens (hvor kroppen ikke klarer å utnytte insulin riktig), kombinert med relativ insulinmangel. 90 til 95% av amerikanere som er diagnostisert med diabetes har type 2.

Siden type 2 diabetes er vanligvis forårsaket av kosthold og livsstil, er denne formen av sykdommen vi skal snakke mest om. Kroppen vår trenger insulin for å kunne bruke sukker. Sukker (eller glukose) er den grunnleggende drivstoff for cellene, og er gjennomført i hele kroppen av insulin. Hos personer med diabetes, insulinnivået er utilstrekkelig, forårsaker glukose til å bygge opp i blodet i stedet for å gå inn i cellene. Dette kan føre til to problemer: en, kan cellene bli utsultet på energi, og to over tid høyt blodsukker kan skade øyne, nyrer, nerver, eller hjerte

Nå får ikke meg. feil: finne ut at du har type 2 diabetes kan være skummelt, og er ikke noe å le. Men det er ingen grunn til panikk. Diabetes er alvorlig, men ofre for sykdommen kan leve lange, friske, lykkelige liv.

Det er ny forskning hver dag som hjelper kaste lys over hvordan du skal leve med og kontrollere diabetes. Spesielt med type 2, er det mye du kan gjøre for å bidra til å holde sykdommen i sjakk. Oral medisiner kan være svært nyttig, og tilbyr et godt nivå av bekvemmelighet. Men sannsynligvis de viktigste tingene du kan gjøre for å holde diabetes fra å ta over livet ditt er å se på kostholdet svært nøye, og mosjon.

Det er et kjent vitenskapelig faktum at fysisk aktivitet kan bidra til å senke blodsukkeret, redusere kroppens behov for insulin. Jo mer trening du får, jo mindre medisiner du sannsynligvis til å trenge. Og jo mer du kan kontrollere din diabetes uten å ta ekstra medisiner, jo bedre. Hvis du har diabetes (eller selv om du ikke gjør det!), Pass på at du trener regelmessig. Det trenger ikke å være ultra-anstrengende - en spasertur vil gjøre - men det trenger ikke å være konsekvent

Den andre viktige faktoren i å kontrollere din diabetes er naturlig med kostholdet ditt.. Diabetikere trenger å holde et tett øye med sine karbohydrater, sukker, fett og proteiner. Hvis du kan opprettholde en riktig balanse og holde blodsukkeret skyter, vil du ha en mye lettere tid å holde diabetes i sjakk. Følg nøye med på mat etiketter. De måltid planlegging utveksle lister tilgjengelige fra American Diabetes Association kan vise seg å være din beste venn, og vil bidra til å forenkle hele prosessen.

Og selvfølgelig, får regelmessig mosjon og å se på kostholdet kan ha en fantastisk bivirkning, og det er noe annet som vil hjelpe deg å kontrollere din diabetes: vekttap. Å miste bare 10% av kroppsvekten din kan ha en stor positiv innvirkning på helsen din, så hvis du har litt vekt å tape, skyte for 10% for startere.

Hvis du ikke har type 2 diabetes, du kan gjøre mye for å hindre det. Prøv å opprettholde en sunn vekt med riktig kosthold, mosjon og rikelig med grønnsaker, frukt og helkorn. Og fremfor alt, se din lege hvis du har noen bekymringer.