Diabetes Awareness Wake Up Call

Når du reiser på out-of-town virksomheten, dens vanlig å ha i hotellets resepsjon gi deg en oppvekker i morgen. Du ønsker å unngå forlegenhet og konsekvenser av å være sent for dine forretningsmøter.

Her er en viktig oppvekker for ditt liv og livene til de menneskene du bryr deg mest om.

Hvis du ønsker å unngå livet skadelige effektene av diabetes, tar 3 minutter å lese resten av denne artikkelen akkurat nå.

det nye buzz i det medisinske miljøet kaller det- "pre-diabetes". I dag, om lag 41 millioner amerikanere har pre-diabetes som forlot uoppdaget og ubehandlet, utvikler seg til full-blåst diabetes.

Utfordringen med pre-diabetes er det faktum at tilstanden ikke liker å vise seg med merkbar symptomer. Fordi det er få, om noen symptomer, de fleste vil ikke bry å ha screening tester utført. Med pre-diabetes, kan merkbare symptomer som hyppig tørste og vannlating ikke skje før sykdommen har kommet og er allerede forårsaker betydelig skade på kroppen din. De fleste type 2 diabetikere ikke har symptomer fordi utbruddet av diabetes er så treg.

Ikke vent for "en dag" for å få blodet testet. Ring legen din i dag og gjøre avtale.

Målet med å identifisere pre-diabetes er å hindre utbruddet av diabetes fra stadig skjer.

Din lege kan avgjøre om du har pre-diabetes med to vanlige tester. Den fastende plasmaglukosetest (FPG) og oral glukosetoleransetest (OGTT). Begge krever en natts faste.

Den gode nyheten er at du i stor grad kan forbedre dine sjanser og trolig forebygge diabetes med tidlig diagnostisering og riktig behandling.

Ikke vente til det gjør vondt. Spør legen din om diabetes og har blodsukkeret sjekket flere ganger i året

For mer informasjon om diabetes, inkludert en Diabetes Quiz og en gratis hefte, besøk Hope4Diabetes hjemmeside:. Http://hope4diabetes.com /info

Denne 20 siders GRATIS heftet vil gi deg detaljert informasjon om helhetlig diabetesbehandling. De 7 prinsipper, eller trinn, vil hjelpe deg å forstå, administrere og diagnostisere potensielle risiko for diabetes.

Det kan hjelpe deg å leve et lengre og mer aktivt liv. Heftet er Yours helt gratis - ingen risiko! Del det nå med folk du liker og ønsker å holde seg i live!