Diabetes Fakta og Statistics

Hva er det?

Diabetes er en sykdom der kroppen ikke får produsere eller bruke insulin. Insulin er et hormon som gjør maten du spiser til energi. Hvis kroppen din ikke kan snu maten til energi, ikke bare vil cellene bli utsultet på energi, vil du også bygge opp glukose (sukker) i blodet ditt. Dette vil lede deg til å ha "høye blodsukkernivået." Over årene, kan det høye blodsukkeret skade viktige organer som hjerte, øyne og nyrer

Statistikk:.

Ifølge American Diabetes Association, er det 18,2 millioner mennesker i USA med diabetes. Det er 6,3% av befolkningen.

Diabetes er funnet i både menn og kvinner over en alder av 20. Om lag en tredjedel av diabetikere vet ikke at de har det. Afroamerikanere er 1,6 ganger større sannsynlighet for å ha diabetes enn hvite. Latinos er 1,5 ganger større sannsynlighet for å ha diabetes enn hvite.

Skriv en er oftest funnet hos barn, med høyest forekomst i puberteten. Type 2 er vanligvis finnes i voksne, er imidlertid en alarmerende økende antall barn nå diagnostisert med type 2 diabetes. En av de viktigste årsakene er overvektig

Typer.

 1. Type 1 diabetes er forårsaket av en total mangel på insulin som i sin tur gir høyt blodsukker. Type 1 er oftest er sett hos barn, men kan utvikle seg til voksne. Hvis du har type 1, kan det hende at helsepersonell anbefaler planlagt, næringsrike måltider, mosjon, medisiner og hyppige blodsukker tester.

 2. Type 2 Diabetes oppstår når kroppen ikke produserer nok insulin eller kan ikke skal bruke insulin. Dette er den mest vanlige typen. Behandlingen kan være lik type 1.

 3. Pre Diabetes eller Border Diabetes kan forekomme før en type 2 diagnose. Blodglukosenivåene vil være høyere enn normalt. God ernæring og mosjon kan være anbefalt av helsepersonell som behandling for pre-diabetes. Selv en litt høyt blodsukker nivå er lumske og kan påvirke viktige organer over tid.

 4. Svangerskapsdiabetes oppstår hos gravide kvinner som har høyt blodsukker. Denne typen diabetes kan skade både mor og baby. Hvis du har svangerskapsdiabetes, kan legen din foreskrive måltid planer, mosjon, daglig testing og medisin.

  Symptomer:.

  Det viktigste symptomet på diabetes er mangel på insulin aktivitet eller manglende evne for kroppen å lage insulin

  andre symptomer inkluderer:

  1. økt urinproduksjon
  2. uskarpt syn
  3. irritabilitet
  4. ekstrem sult
  5. dreven vekttap
  6. økt tretthet

   årsaker og risikofaktorer:

   De eksakte årsakene til diabetes er fortsatt ukjent. Imidlertid kan arvelighet, fedme og mangel på mosjon spiller en rolle. Her er noen generelle risikofaktorer:

   1. Dine søsken eller foreldre har diabetes.
   2. Du er mer enn 20% overvektig.
   3. Du trenger ikke trene.
   4. Du har hatt svangerskapsdiabetes eller du har hatt en baby over 9 lbs.
   5. Du har høyt blodtrykk.
   6. kolesterolnivået ditt er ikke normalt.

    Behandling Alternativer:

    Ifølge American Diabetes Association, personer med diabetes har de samme ernæringsmessige behov som alle andre. I tillegg til foreskrevet medisiner, kan godt balanserte måltider hjelpe deg å holde blodsukkeret så normalt som mulig.

    Også, akkurat som alle andre, er trening en viktig del av å bo sunt. Trene med diabetes krever noen ekstra sikkerhet trinn at helsepersonell kan gjøre deg klar over.

    Næringsrike måltider, en øvelse rutine, sammen med hjelp av legen din kan hjelpe deg med å kontrollere din diabetes. Diabetes vil aldri virkelig gå unna, men med riktig ernæring, mosjon og foreskrevne medisiner, kan det bli kontrollert

    Outlook.

    Det finnes ingen kur for diabetes, men behandlingstilbud blir bedre enn de noen gang har vært. Self-overvåking enheter for blodsukker og administrere insulin er de områdene som har sett mest forbedring. Følgende er en liste over nye behandlingstilbud som for tiden blir undersøkt:

    1. insulinpumpe Implantater - en permanent implantert pumpe som skal måle blodsukkernivået og levere den nøyaktige mengden insulin som trengs.
    2. Insulin Capsule Implant - en insulin kapsel som kan implanteres i kontinuerlig slippe insulin i blodet.
    3. Insulin inhalator - et hurtigvirkende insulin som inhaleres inn i munnen. For tiden i kliniske studier.
    4. Insulin pille - Foreløpig har pilleform bare blitt testet på dyr.
    5. Kontinuerlig overvåking enhet - The GlucoWatch Biograf, et armbåndsur-lignende enhet, har blitt godkjent av FDA. Det er ment som en følgesvenn for fingertuppen blodprøve for å overvåke glukose, for å sikre nøyaktige resultater.
    6. Islet Cell Transplant - For personer med type 1 diabetes, hjelper pasienter å bli insulin gratis for opp til 14 måneder etter behandling. For tiden i kliniske studier.
    7. Gene Therapy
    8. En Diabetes vaksine - For å hindre eller bremse utviklingen av type 1 diabetes.

    9. Next: