Diabetiker Diets

Når en person har diabetes, kroppen ikke produserer nok insulin til å administrere blodsukkernivået i kroppen. Dette betyr at en person blir nødt til å ty til andre tiltak for å kontrollere blodsukkeret ved å følge en diabetiker diett sammen med regelmessig mosjon.

Andre måter å lette komplikasjoner av diabetes er å ta medisiner, for eksempel daglig injeksjoner av insulin eller ta en pille, for eksempel glucophage.

De som er mest sannsynlig å bli diabetiker er personer som er overvektig, så vel som inaktive.

i tillegg vil mange utvikle diabetes fordi folk i deres familie er utsatt for det på grunn av arvelighet. Det er også livsstilen til en person som bidrar til denne forekomsten.

Unngå trening, spise masse fett og sukker i kosten, samt å være overvektig eller obese, er noen av faktorene som omgir diabetes. Det kan skje når som helst med tegn inkludert hyppig vannlating og sterk tørste.

Når noen er diabetiker, de er i stand til å produsere eller riktig bruk insulin i hele kroppen, som er det hormonet som er ansvarlig for å skifte sukker, stivelse og annen mat til energi.

en av måtene å følge en diabetiker diett er å spise mat fra alle de fire grunnleggende mat grupper, samt redusere forbruket av alkohol, fett og søtsaker.

Du kan innlemme et bredt utvalg av næringsrik mat til en diabetiker diett.

en diabetiker diett må følge denne livsstilsendring hvor de enn måtte være.

Når du spise ute på en restaurant, er det noen tips å følge når tyde hvilke typer matvarer og måltider du bør se opp for eller unngå.

når du velger noe som vil følge din diabetes-diett, bør du unngå matvarer som er beskrevet som å være ? kremet ,? ? Stekt? eller "saut? ed.? Disse matvarer er mest sannsynlig å inneholde masse fett.

Matvarer som inneholder mye av ost, smør, olje eller mayonnaises bør unngås på diabetiker dietter. Hvis du må smake disse matvarene under måltidet, bør du bestille dem til å komme som en side element.

Andre matvarer som kan bortkommen fra diabetes dietter inkluderer de som er forberedt med sursøt saus, samt teriyaki og grill. De inneholder store mengder sukker og karbohydrater som bør unngås mens du er på en diabetiker diett.

Diabetiker dietter bør telle antall kalorier fra fett som å være 30% mindre enn det totale antall kalorier spist hele en dag.

diabetiker dietter bør inneholde matvarer som er lav i mettet fett og kolesterol, som for eksempel skinn fjørfe, frisk frukt og grønnsaker.

Når du er på en diabetiker diett, bør du holde deg unna rødt kjøtt , egg, samt hel-melk melkeprodukter.

diabetiker dietter fungerer bedre når meieriet i livet ditt kommer fra lav-fett eller fett-fri valg.

10-20% av dine daglige kalorier på en diabetiker diett bør komme fra proteiner i matvarer, for eksempel magert kjøtt, fisk og magre meieriprodukter. Resten av en diabetiker diett bør bestå av karbohydrater kommer fra hele korn, bønner, samt ferske grønnsaker og frukt.

Totalt sett er det ingen offisiell diabetiker diett å følge, og det er egentlig avhengig av den enkelte diabetiker.

Hvis du er i stand til å jobbe tett med en ernæringsfysiolog, lege eller ernæringsfysiolog, vil du være i stand til å finne en balanse i din diabetiker diett og treningsprogram.

du vil finne et bredt utvalg av artikler og kosttilskudd som vil være nyttig for deg på vår nettside.