Din Diabetes medisinen kan reduserende Viktig Nutrients

Om 17 millioner amerikaner har diabetes, og omtrent en tredjedel av dem ikke engang vet det. Diabetes er en sykdom som er et resultat av kroppens manglende evne til å utnytte glukose effektivt eller muligens ikke i stand til å utnytte det i det hele tatt. Resultatene av forlate diabetes ubehandlet kan være ødeleggende. Blindhet, hjerteinfarkt, slag, amputasjoner er alle mulige konsekvenser av diabetes og spesielt å forlate det ubehandlet. En av de mest populære medisiner for behandling av pasienter med diabetes er Glucophage (metformin). Denne medisinen nå også leveres i kombinasjon med andre produkter som for eksempel sulfonylurea (Glucovance, Metaglip) og glitazoner (Avandamet, Actos pluss Met).

Metformin har vært brukt i mange år rundt om i verden, og er en svært effektiv medikament for diabetes. Noen av de vanligste bivirkningene er kvalme, oppkast, oppblåsthet, diaré og tap av matlyst. Disse symptomene vanligvis forekommer i en av tre pasienter. Men en av de mindre kjente og likevel svært viktige bivirkninger av Metformin er hvordan det tapper noen av essensielle næringsstoffer og øker dine sjanser for å få bivirkninger på grunn av næringsmangel. Næringsstoffene av mest bekymring er vitamin B-12, folsyre, og koenzym Q-10.

Hvis du skje for å ta en av de produktene som har Metformin samt et sulfonylurea inkludert (Glucovance, Metaglip) , bør du øke risikoen for å redusere koenzym Q-10 nivåer ytterligere, fordi sulfonylurea klasse av legemidler er kjent for å forstyrre metabolismen av koenzym Q-10.