Hjem >> diabetes >> Adult Onset Diabetes og Quacks

Adult Onset Diabetes og Quacks

voksen debut diabetes, som vanlig sår av noen få år siden, gjør mye arbeid og gir en masse penger for det medisinske systemet. Det var en kur for den biologiske sykdom av magesår, men legene fortalte oss at det var stressrelatert (Alt er stressrelatert til en viss grad, som Pauling forskning som vant Nobelprisen for vitamin terapi [spesielt 'C'] har vist seg.) og mange mennesker lidd under kirurgens kniv inntil nylig. Den homeopatiske krig med FDA og narkotika-langere er en veldig interessant studie i svik og makt. For eksempel tok det før i fjor for forskning ved University of Alabama ledet av Dr. Campbell for å bekrefte hva vant Nobelprisen et kvart århundre siden. Immunsystemet og lymfesystemet er avgjørende for samspillet mellom sjel og fysiske kroppen energi manifestasjon. Arroganse av konkurransedyktige markedsføring virksomheter kan ikke være den eneste grunnen til at vi har tålt fjerning av helse vedlikehold i hendene på disse "ekspertene".

Aktuelle bøker om ernæring og urtetilskudd tout Hydro-klorsyre ( HCA) og krom percolonate sammen med "Vanadol 'som en kur for voksen utbruddet diabetes. Sannheten av at forbyr 'Vanadol' til salgs i Canada er ondt, selv om jeg ikke tror det er noe slikt som onde. Medikamentene som er anbefalt fører ubønnhørlig til bruk av insulin og toksisk død. Det er forskning som viser disse stoffene direkte opprette død i en viss prosentdel av tilfellene også. HCA og vitamin C kan ha fordeler i å bygge opp immunforsvaret og stoppe kreft og andre sykdommer. Kroppen vår har evnen til å helbrede seg selv når sjelen er riktig i harmoni med det, ifølge mange healere fra fortiden. Vil vi støtte det heller enn å fornekte det? Det er ingen grunn til å unngå bruk av medisinske tilnærminger når berettiget, men deres overforbruk fører til sykehus med høy risiko. Historiene til unødvendige operasjoner og feilslåtte operasjoner er frodig i samfunnet.

Når man lærer å ha regelmessig mosjon og ernærings disiplin store ting kan oppnås, som i tilfellet med min "tvilling" som slo leukemi som jeg nevnte under "kreft kurer". Spøken som sier at hvis det går som en and og snakker som en and - det er en and! - Kan ha noen fordel for oss å vurdere. Hvem er kvakksalver? Resultatene er tilstrekkelig å vite at vi kunne bruke den homøopatiske og naturopathic eller kiropraktisk kunnskap, men det er en oppoverbakke kamp. Det er 300 leger i Ontario som støtter denne "miljømedisin", men de risikerer å miste sin lisens. Ja, det skjer hele tiden, og advokatene bli rik mens mennesker dør av de ødeleggende effektene av narkotika og deres effekt på leeching kroppen av vitaminer og ressurser til å slå alle typer sykdom.

Dr. Bell gjorde en tape jeg lyttet til en gang; sa det i 1993 var gjennomsnittsalderen eller levetiden for leger var 57 og befolkningen for øvrig var 73 (US). Han er en veterinær lege som fant fordelene med krom og vanadium med storfe også jobbet på mennesker. Dyr kan "kvakksalver", men "eksperter" er ofte 'quacks'!