Hvordan Beat insulinresistens syndrom IRS Naturally

insulinresistens syndrom (IRS) også kjent som metabolsk syndrom og syndrom X er manglende evne til å transportere blodsukker ordentlig inn i cellene til å produsere energi. Bukspyttkjertelen produserer insulin, men reseptorene på cellene ikke svare på det. Insulin Resistance øker sjansene for aldersrelaterte sykdommer som hjerteinfarkt, osteoporose, visse typer kreft, høyt blodtrykk og type 2 diabetes. De fleste personer med type 2 diabetes har insulinresistens syndrom, men mange flere mennesker som ikke er diabetiker har insulinresistens syndrom. Insulinresistens skiltene er høye nivåer av urinsyre, gode kolesterolet, høyt fettinnhold i blodet, høyt insulinnivå, glukoseintoleranse, en? Epleformet? kroppen, tretthet eller oppblåst følelse etter å ha spist og polycystiske eggstokker hos kvinner. Insulin Resistance er assosiert med overvekt, en stillesittende livsstil og spise en diett høy i raffinerte karbohydrater. Insulinresistens-syndrom er generelt antatt å være forårsaket enten på grunn av arvelig eller på grunn av livsstilsfaktorer. Mange mennesker er ikke klar over at de har insulinresistens syndrom fordi det har ingen åpenbare symptomer.

Endre kosthold kan hjelpe med insulinresistens syndrom, er det best å holde seg til en lav karbohydrat og lite mettet fett kosthold, unngå stekt mat, mettet fett, salt og kjøtt, inkludere masse mat, frukt, grønnsaker, fet fisk som laks, tunfisk, sild, sardiner, ørret og makrell og fullkorn pasta og ris. Det er best å holde seg til matvarer som er høy i fiber og også mat som har en lav? Glykemisk indeks ?.

Endre din livsstil vil hjelpe med insulinresistens syndrom, å miste vekt, tar fatt på et treningsprogram, stopper røyking og kutte ned på alkohol vil alle være gunstig for insulinresistens syndrom lidende.

følgende tilskudd kan hjelpe hvis du lider av insulinresistens syndrom (IRS).

Kalsium

Chromium

Koenzym Q10

Glucomannan multivitaminer og mineraler

Guar gum

Magnesium

Vitamin E

Sink