Diabetes type 2 og kunstig Sweeteners

Diabetes type 2 (voksen angrep)

raffinerte karbohydrater /sukker er faktisk den største medvirkende faktor til type 2 diabetes - det vil si den typen diabetes utvikler senere i livet . Den sterkt medvirkende faktor til type 2 diabetes er å spise for mange raffinerte karbohydrater. Type 2 diabetes er en av de enkleste ting for kroppen å helbrede. Er du klar? Det er så enkelt. Slutte å spise karbohydrater. Det er faktisk så enkelt. Jeg har ennå å møte noen som var en type 2 diabetiker som ikke kunne helt kontrollere blodsukkernivået uten insulin bare ved å kutte karbohydrater ut av kostholdet.

Alle kunstige søtstoffer er farlig for helsen din. Som de fleste ting, begynner alt ut som en god idé. Når NutraSweet først ble oppfunnet det ble faktisk laget av grapefrukt rinds. Alle studiene ble gjort på denne søtningsmiddel. Det bestått med glans. Deretter kjøpte DuPont rettighetene, undersøkte det under et mikroskop og kjemisk gjort det i en lab fordi det var billigere. Men det var ett problem, denne nye kunstige søtningsmiddel er egentlig formaldehyd. Og ved temperaturer over 95 grader (i menneskekroppen er 98 grader) kunstig søtningsmiddel faktisk endrer til formaldehyd i kroppen. Formaldehyd er den kjemiske de bruker til å sette inn i døde mennesker for å holde dem fra råtnende før de begrave dem.

Noen mennesker ønsker å hevde at det tar store mengder kunstige søtstoffer å indusere kreft hos rotter. Og i små mengder søtningsmiddel er i maten er det ikke skadelig for mennesker. Til det har jeg dette å si: Jeg vet ikke om deg, men jeg ønsker ikke å sette noe i kroppen min som forårsaker kreft i noen mengde, stor eller liten. Leve i den verden vi gjør i dag du blir utsatt for giftstoffer som forårsaker kreft. Så hvor kan jeg lett eliminere få flere giftstoffer, jeg vil.