Hjem >> diabetes >> Fem diabetes symptomer du bør Know

Fem diabetes symptomer du bør Know

With det er mange symptomer på diabetes, er det noen som er mer utsatt for å forårsake problemet i første omgang. Å kunne plukke opp disse diabetes symptomer tidlig kan bidra til en kur problemet permanent før det blir en livslang sykdom. Med det blir mange symptomer er vi bare kommer til å ta en titt på de fem mest populære diabetes symptomer som er garantert å føre videre til en som lider av diabetes.
En av de mest populære diabetes symptomer er kjent for å inkludere en opplever hyppig vannlating. Hvis du finner deg selv å gå på do for å urinere mer enn fem ganger om dagen, er det en stor sjanse for at du kan utvikle diabetes. Det kan være ulike anledninger der du tisser ofte på grunn av en regelmessig inntak av væske. Men i tilfelle av å være diabetiker vil du oppleve urinering i rask rekkefølge.
Annen populær diabetes symptom som er ganske alvorlig opplever uvanlig vekttap. Hvis du kommer til gym eller prøver å gå ned i vekt, kan man forvente å miste et par pounds i en periode på to til tre måneder med trening. Hvis du opplever rask vekttap som fem pounds innen en periode på to uker, bør du gå og få deg selv sjekket av en lege. Ikke plukke opp på dette symptomet tidlig er kjent for å forårsake en rekke problemer i fremtiden.
Overdreven tørste og sult er også sett til å falle inn under kategorien diabetes symptomer. Lider av et slikt symptom vil se deg følelsen tørst og sulten for ofte og for mye i løpet av dagen. Dette er et symptom som er lett synlige som du ville være i stand til å sammenligne det med hvordan du bruker til å spise og drikke før lider av dette problemet. Hvis du lider av overdreven tørst og sult på en jevnlig basis er det anbefalt å kontakte lege umiddelbart.
Tåkete syn er også kjent for å falle under diabetes symptomer kategorien. Disse diabetes symptomer må ikke forveksles med en svak øye skue. Lider av uskarpt syn er når en person opplever tåkesyn uventet. Dette er ganske forskjellig fra en svak øye syn der en person har et kontinuerlig problem med å se. Hvis du lider av disse diabetes symptomer sørg for at du konsultere en øyespesialist ved første å sikre at det ikke er en svak øye skue.
Siste vanligste diabetes symptom er økt tretthet. Finne deg selv lider av utmattelse på regelmessig basis for eksempel en sammenhengende periode på tre til fire dager, er sjansene for at du lider av diabetes.
Disse symptomene er ganske lett å plukke opp på så lenge du vet hva de er. Hvis du finner deg selv lider av noen av disse symptomene er det svært anbefales at du oppsøke lege umiddelbart. Selv om du er i tvil at problemene ikke er så alvorlige, likevel få dem sjekket. Det er bedre å være safe than sorry.